Szolgáltatások

Domain foglalás

A domain név vagy webcím (www.valami.hu), egy olyan egyedi azonosító az interneten, amely alapján a látogatók megtalálhatják az Ön weboldalát. A domain név lehet bármilyen fantázia-, termék-, vagy cégnév. Az egyetlen feltétel, hogy ne legyen már lefoglalva.

A megfelelő domain (www.valami.hu) kiválasztása létfontosságú. A keresőoptimalizálás során a későbbiekben nagyon sokat fog számítani számunkra, hogy megfelelő domain nevet válasszunk.
Cégek esetén célszerű a cég nevével vagy márkanevével megegyező domaint vásárolni (www.markanev.hu), de ebben az esetben is lehetőségünk van további domain neveket vásárolni, amelyek már a keresőoptimalizálás szempontjából is megfelelőek.

A kiválasztott domain név/nevek regisztrációját igény esetén elvégezzük, illetve a honlap elhelyezéséhez szükséges tárhelyet is biztosítjuk. Amennyiben már van lefoglalt domain név vagy tárhely, úgy természetesen azt is tudjuk használni, de javasoljuk, a domain átköltöztetését, mivel az egyes tárhelyszolgáltatók közötti eltérés miatt, bizonyos esetekben nem tudunk idegen helyen minden szolgáltatást aktiválni.

 

Tárhely szolgáltatás

Szerverünk az ArubaCloud -nál egy Cloud PRO szerver, amely az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

A Pro Szerver megoldásunk a sebesség és a számítási kapacitás szempontjából kiváló teljesítményt nyújt, továbbá redundáns SAN védelmet is biztosít.

Garantált teljesítmény
Redundáns hardver
2 CPU, Tároló típusa Redundáns SAN, Nyilvános IP-k, Sávszélesség (Be/Ki) Korlátlan, Hypervisor VMware, Terheléselosztók, Rendelkezésre állás felügyelet 1 ingyenes szonda,
Plesk Panel, ExtraControl, Archiválás, SLA 99,95%

Biztonságos e-mail (SFP, DKIM, DMARC)
Betörésvédelem, Tárhely mentés napi, adatbázis mentés 4 óránként,
Vírusos és SPAM levelek szűrése, PLESK felület használata, Saját fix IP cím lehetőség,

 

Weboldal, webshop készítés

Napjainkban az emberek az Internetet használják elsődleges információforrásként. Ha érdeklődünk egy szolgáltatásról vagy termékről, először a szolgáltató vagy forgalmazó cég honlapját keressük meg. A szolgáltatásunk, termékünk megítélését jelentősen befolyásolja az első benyomás a bemutatkozó honlap alapján.

A honlapunk bemutat minket és cégünket a vevőinknek és partnereinknek. Egy jól megtervezett és kivitelezett honlap javítja a megítélésünket.

Mit tartalmaz:
Többnyelvű adminisztrációs és frontend felület
Tájékoztatás a törvényi szabályozásokról
Tájékoztatás a különböző bejelentési kötelezettségekről
Egyedi fejlesztésű webshop motor
Áttekinthető és korszerű dizájn kialakítása
Webáruház funkcióinak beállítása
Szállítási módok beállítása (GLS, Trans-o-Flex, Sprinter)
Fizetési módok beállítása (OTP, PAYPAL, BORGUN, CETELEM, CIB)
Megrendelő betanítása a webáruház használatára

Minden elkészíttett weboldlat és webshopot regisztrálunk a Google Search Consol, Google Analitycs, Google Business, Google Maps szolgáltatásba,

 

Egyedi fejlesztések

Vállaljuk egyedi fejlesztések készítését. Úgy gondoljuk hogy nem az ember van a gépért, hanem a gép az emberért. Ezért minden olyan munkafolyamat ami automatizálható, azt automatizálni kell, hogy ne legyünk saját magunk rabszolgái.

Elkészítet fejlesztéseink között szerepel számlázóprogramokkal, könyvelőprogramokkal, naptár rendszerekkel való együttműködés, automatizálás.

 

Keresőoptimalizálás

Sokan arra gondolnak, ha kész egy honlap, és fent van az Interneten, akkor már több feladat nincs is. Csalódniuk kell. Nem találja meg őket a potenciális ügyfél. Egy hasonlattal élve: egy forgalmas bolt alsó polcain a termékeket kevésbé vásárolják, mint a fejmagasságban lévőket. Weboldalainknak ez a Google találati lista első lapja, de ha lehet minél “magasabban”.

Egy felmérés szerint a felhasználók jelentős része csak a találati lista első 15-20 találatát nézi meg. Ezért fontos, hogy a weboldal minél jobban keresőoptimalizált legyen, hiszen ezekért a helyekért a verseny igen nagy!
A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti “normál” avagy nem fizetett keresési eredményekben. Internetes marketing stratégiaként a SEO figyelembe veszi a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat vagy kulcsszavakat, a célközönség preferált keresőit.

A keresőoptimalizálás folyamata

Nehéz volna a teljes menetét leírni, hiszen a témában tucatjával születnek a több száz oldalas könyvek. De amit biztosan elmondhatunk, hogy a főbb összetevői:

domain név
megfelelő kulcsszavak kiválasztása
a tartalom megfelelő szerkezete és a szöveg konzekvens kulcsszóra optimalizált kialakítása
keresőkbe történő regisztráció (Pl. google, bing, yahoo, yandex)
linképítés (értékes, releváns linkek más weboldalakról)
megfigyelés (Google analytics)
Még számtalan további apró trükk van amivel javíthatjuk egy weboldal pozícióját.

 

Adwords kezelés

2010-óta foglalkozom Google Adwords hirdetések kezelésével. Az eltelt időben folyamatosan fejlesztettem magam, és gyűjtöttem a tapasztalatokat. Partnereim között vannak olyanok akiknek minimális költséggel futtatunk hirdetéseket, és természetesen vannak olyan partnerek, akik havonta komoly összeget elköltve, igen sikeres webshop fejlődésen mentek keresztül.

Partnereinknek (és a folyamatos fejlődésnek, tanulásnak) köszönhetően elértük, hogy cégünk Google Partner jelvényt szerzett, ezzel is bizonyítva, hogy értünk ahhoz és szeretjük azt, amit csinálunk.

Nem célunk a partnerek számának folyamatos növelése. Csak annyi partnert vállalunk el, amennyit biztonságosan tudunk kezelni. Célunk a maximális elégedettség partnereink részéről.